u bent welkom met alle vragen over uw klikgebit

" ...eindelijk een site waar ik mijn vraag kwijt kan, zonder eerst veel werk te hebben met het maken van een toegangs-account"... 


De klikprothese, ook wel klikgebit


Klikprotese wordt eigenlijk geschreven met een "h": klikprothese. Veel mensen schrijven geen klikprothese, maar klikprotese.

Ook de term klikgebit wordt vaak gebruikt.


De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor het geven van algemene informatie. Er kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend.

Hoewel wij zorgvuldigheid in acht nemen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maken van bronnen die ons betrouwbaar lijken, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de aan ons aangeboden informatie.

Wij garanderen evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

Wij wijzen iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.
 
 
Wie zijn wij?

Implantaat Centrum Eindhoven
Specialistisch centrum voor tandimplantaten
www.implantaatcentrumeindhoven.nl


Wetenswaardigheden over een klikgebit?

Regelmatig plaatsen wij weetjes over de klikprothese. Die artikelen worden ook geplaatst op andere sites die betrekking hebben op klikprotheses en implantaten.
Ook op algemene sites plaatsen wij onze korte artikelen.
Bijvoorbeeld op de regionale beeldkrant beeldnet.nl.


Onze service is er voor iedereen die deze site bezoekt. Ook als u niet uit Brabant komt, maar bijvoorbeeld uit Limburg, Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht of België.
Stel ook dan uw vraag aan ons. Het is kosteloos.